h1

Obvestilo AAŠ o prisotnosti na spletu

21 avgusta, 2010

Antifašistična akcija Šiška nima facebook računa, niti ne upravlja z nobeno facebook stranjo ali skupino. AAŠ prav tako ni prisotna na nobenem drugem socialnem omrežju. Zaenkrat smo na spletu prisotni zgolj preko strani, ki jo prebirate trenutno.

V kolikor bi se to spremenilo, bomo o tem poročali tudi na tem mestu. To obvestilo objavljamo zato, ker se zavedamo, da v teh časih, ko smo vsakodnevno bombardirani z informacijami vseh vrst, zlahka pride do nesporazumov. Tem se nameravamo izogniti. Naj velja, da tudi pri antifašistični aktivnosti na spletu – tako kot drugje –  svetujemo previdnost.

V Ljubljani in tudi drugod opažamo povečano zanimanje za antifašistične informacije oziroma dejavnosti. Očitno nas je precej, ki opažamo rastočo nevarnost neofašizma v njegovih različnih inkarnacijah/preoblekah (domoljubi, neonacisti, zagreti nacionalisti etc). Podpiramo vse antifa iniciative, ki izhajajo iz podobnih izhodišč kot mi. Nekaj le-teh si preberi na tej povezavi.

Spodbujamo vse, ki jih to zanima, da se nam javijo in sporočijo svoje izkušnje ali druge informacije, za katere menijo, da bi zanimale ostale antifašistične skupine. Bomo objavili na spletu med novicami ali med drugimi materiali. Naš kontakt ostaja antifa1107[at]nadir.org.

antifa šiška

%d bloggers like this: