h1

Update: lahko se skrivate, a vam ne bo uspelo

20 marca, 2010

V zvezi z današnjim shodom smo včeraj objavili kratko, a zelo nazorno analizo glavnega organizatorja dogodka. Preko njegovega Facebook profila smo z gotovostjo potrdili, da gre za odkritega neonacista. Povsem v skladu z našimi predvidevanji, se je organizatorska ekipa sedaj potuhnila in onemogočila komentiranje na najavi dogodka ter naše včerajšnje poročanje navidez postavila pod vprašaj.

Zato objavljamo nekaj posnetkov strani, iz katerih je razvidno, da smo povsem korektno povzeli situacijo. Dejstvo, da se je organizator dogodka po razkritju, da gre za odkritega neonacist, umaknil in administriranje dogodka prepustil novemu ranovkar ustvarjenemu profilu, zgolj potrjuje celotno našo analizo. V zgornjem desnem kotu je viden datum in čas posnetka, izpostavili pa smo zanimive detajle.

Materiali govorijo sami zase. Updejt sledi.

Updejt 21. marec 2010: ugotovili smo, da je bil na Facebooku izbrisano obvestilo o dogodku, na katerega smo se sklicevali. Posledično ne delujejo linki. Zavoljo dokumentiranosti bomo v kratkem objavili posnetek orginalnega obvestila, da bo tudi poslej na voljo vsem, ki jih tematika podrobneje zanima.

Označili smo avtorja obvestila o dogodku

Nekaj fen strani avtorja obvestila o dogodku

Še strani, katerih oboževalec je avtor obvestila; Battle Flag je neonacistični bend

Fen neonacistične trgovine

Komentar ni potreben

Kasneje je avtor spremenil svojo prikazno sliko, profil je ostal isti

Po razkritju, da je avtor obvestila odkriti neonacist, je administriranje prepustil novemu profilu "Janez Kranjski"

Profil trenutne inkarnacije avtorja dogodka

Nekaj objav na Zidu dogodka...dokler tudi tega avtor ni umaknil in zaklenil

1107 investigejšn sekcija

%d bloggers like this: